torsdag 12. august 2010

EF International Language School

Etter mye om og men endte vi med å ta språkkurs ved EF. Skolen ligger veldig sentralt, og nesten rett ved stranden. Vi går gjerne på stranden etter skolen eller i fritimene.

EF International Language School - Nice

For øyeblikket er det omkring 400 studenter på skolen, som er der alt fra 2 uker (som oss) til et helt år. Etter å ha tatt en test første dagen, ble vi plassert i ulike klasser basert på hvilket nivå vi var på. Det som er litt kjedelig er at ikke alle har like timeplaner, slik at vi har fri på ulike tidspunkt. Jeg og Jeanette har heldigvis timer på samme tidspunkt, noe som gjør det lettere å planlegge dagene og utflukter ut av byen. Første time starter tidligst 8:20 og siste slutter 17:30. Timene varer i 1 time og 20 minutter uten pause, noe som gjerne blir tungt i lengden. Etter dette har vi 10 minutters pause, før vi starter en ny time.

Konferanserommet.
Utenom om "vanlige" timer som omfatter gramatikk og generell forståelse av fransk, har vi begge faget "Vocabulaire" som valgfag. Her fokuserer de mye på samtale og improvisasjon, noe som var litt vanskelig i starten. Men lærerne er veldig flinke og forklarer veldig godt (på fransk vel og merke). Det er ikke lov å snakke noe annet enn fransk i timene, noe som er litt utfordrende. Forstår mer og mer for hver dag, noe som er en utrolig god følelse. Vi får god oppfølging da det kun er mellom 6 og 9 personer i timene.

Et av klasserommene.
På skolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar