torsdag 12. august 2010

Villa St. Exupéry

Under språkkurset bor vi et på et koselig hostell "Villa St. Exupéry", nord for sentrum. Jeg og Jeanette deler et trippelrom med eget bad, med utsikt utover byen. Mange av de som bor her går på språkkurs, men de fleste er backpackere og er her kun noen dager før de reiser videre.

Resepsjonen.


Rommet vårt.
Utsikt fra terassen vår.

  Det er en koselig bar "Chapel Bar" i første etasje som tiltrekker seg mange, særlig på kveldstid. Da er det ofte konserter og temafester, og masse liv.

"Chapel Bar" tidlig  om morgenen.
Gratis internettilgang.
Vi spiser vanligvis middag sammen med resten av gruppa, der vi kjøper inn mat sammen og lager på kjøkkenet. Det er hovedsakelig spansk mat som står på menyen, da det er spanjolene som vanligvis står for tilberedelsene. Det er veldig koselig og sosialt og maten de lager er kjempegod. Ellers, er det mulighet for å kjøpe middag i baren til en rimelig penge. Frokost spiser vi også på hostellet, da dette er inkludert.

Hjemmelaget middag.

Paella, en spansk nasjonalrett.

Vi bor et stykke fra sentrum og har sett oss nødt til å benytte oss av trikk. Med trikk tar det oss 20 minutter ned til sentrum, hvor vi igjen må gå rundt 10 minutter til skolen. Avstanden ned til nærmeste trikkestasjon "Comte de Falicon" tar gjerne 15 minutter. Etter å ha gått hele veien ned og opp fra sentrum, innså vi at det var ganske håpløst og ville ta altfor lang tid å gå. Hostellet har et par vans de bruker som gratis shuttle ned til trikken og opp igjen hvert 15. minutt. Etter midnatt bare ringer vi de så kommer de og henter oss på stasjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar